Nyomtatás

Rendszerintegráció

 

Cégünk rendszerintegráció keretében teljes körű informatikai megoldásokkal, kulcsrakész rendszerek telepítésével igyekszik ügyfelei legkülönbözőbb igényeit kielégíteni.

Sokoldalúan képzett szakembereink, a több mint másfél évtizedes tapasztalat, a kiterjedt külföldi és belföldi beszállítói kapcsolatrendszer, továbbá cégünk belső minőségbiztosítási rendszere jelentik a garanciát arra, hogy szolgáltatásainkat mindig a legmagasabb színvonalon, a legkorszerűbb eszközök és módszerek felhasználásával nyújthassuk ügyfeleinknek.   


Munkánk során kiterjedt beszállítói és partneri hálózatunkkal közösen rendszerintegrátori szolgáltatásaink keretében elsődlegesen az alábbi témakörök megoldásában állunk partnereink, ügyfeleink rendelkezésére:

 

 • IT rendszerek felmérése, mely során átvilágítjuk informatikai rendszerét, és képet alkotunk annak felépítéséről, működéséről és aktuális állapotáról. Az átvilágítást követően összefoglaló dokumentum készül az átvilágított rendszerről, mely kiemelt figyelmet szentel a rendszer gyenge pontjaira, szűk keresztmetszeteire. 
 • A felmérést követően Konzultáció keretében a megrendelővel együttműködve meghatározzuk, pontosítjuk a követendő IT stratégiát. Erre alapozva meghatározzuk a cél eléréséhez szükséges lépéseket. 
 • A konzultáció eredménye alapján vállaljuk az elképzelt rendszer részletes megtervezését és kivitelezését. A tervezés és kivitelezés során számos technikai területen jártas szakembereink állnak rendelkezésre a következő főbb területeken:
 • Microsoft Windows alapú szerverek és azokon alapuló hálózatok és címtárak kialakítása, megvalósítása
 • Microsoft szervermegoldások tervezése, kialakítása, elsősorban MS SQL, MS Exchange, MS SharePoint Server, MS System Center és MS Forefront termékcsaládok felhasználásával
 • Központosított, intelligens nyomtatás vezérlés személyi azonosítással papírtakarékos módon
 • LINUX alapú (RedHat Enterprise, CentOS) szerverek és azokon alapuló hálózatok és megoldások tervezése, megvalósítása
 • LINUX alapú kiszolgálószerverek (elsősorban Oracle, SAP, Uniface, stb.) tervezése és megvalósítása
 • Virtualizált környezetek kialakítása VMware és Microsoft alapokon
 • A megvalósítás során a szükséges egyéb feladatokat mint a gépterem, a szükséges erősáramú, szünetmentes és tűzvédelmi rendszerek tervezése, megvalósítása és üzembe állítását is elvégezzük. 
 • Igény szerint elvégezzük továbbá az informatikai és telekommunikációs rendszerek működéséhez szükséges hálózatok tervezését, kivitelezését és bővítését is.

 

 Az elkészült rendszereket minden esetben részletesen dokumentáljuk és igény szerint biztosítjuk az üzemeltető személyzet szükséges kiképzését, vagy a rendszer további üzemeltetését. Üzemeltetési szolgáltatásaink segítségével megbízható informatikai rendszert biztosítunk ügyfeleink számára.

 

További információkért forduljon hozzánk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy egyéb elérhetőségeinken.

 

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.