Nyomtatás

Visual Studio 2012 Ultimate

 

A Microsoft Visual Studio 2012 Ultimate a legteljesebb változat. Alkalmazáséletciklus-kezelő eszközök átfogó készletét nyújtja a szoftverfejlesztő csapatok számára, annak érdekében, hogy a magas minőségi követelményeknek a tervezés, a fejlesztés, a tesztelés és az üzembehelyezés összes fázisában megfeleljenek. Akár új megoldásokat készít, akár a meglévő alkalmazások továbbfejlesztéséről van szó a Visual Studio 2012 Ultimate egyre több platform és technológia fejlesztői számára nyújt hatékony munkaeszközt.

Az új IntelliTrace funkció segítségével a „nem reprodukálható” típusú hibákat egyszerűen kiküszöbölheti. A tesztelők a rendszerinformációkkal részletesen és reprodukálható módon rögzíthetik a hibákat.

Az architektúra böngészővel az alkalmazások felépítéséről és függőségi viszonyairól részletes modelleket készíthet, valamint az egyes területek konkrét részletei is megjeleníthetőek.

Az új rétegdiagram segítségével definiálható az alkalmazás logikai struktúrája, valamint ellenőrizhető, hogy az elkészült kódrészek megfelelnek-e az architekturális követelményeknek.

A Visual Studio 2012 Ultimate tartalmazza a Visual Studio Test Professional 2012 szoftvert is. Segítségével egyetlen eszközben biztosítja a tesztkövetelmények rögzítését és frissítését, a manuális tesztek közötti navigálás automatizálását, valamint a javítási és elfogadási munkafázis felgyorsítását.

 

Fontosabb tulajdonságok

  

 • Integrált fejlesztői környezet (IDE) – A Visual Studio Premium 2012 több monitor használatát is támogatja, így tetszőlegesen rendezheti és kezelheti a munkaterületét. A vizuális tervezőeszközök segítségével a legújabb platformokra készíthet megoldásokat. 
 • Fejlesztési platformok támogatása – Egyszerű vagy összetett projekt munkája során egyetlen integrált fejlesztői környezeten belül, számos különböző platformon valósíthatja meg elképzeléseit és terveit. 
 • Tesztelőeszközök – A Visual Studio 2012 Premium integrált fejlesztői környezete kódegység tesztelési lehetőséget is tartalmaz, amely képes előállítani a kódegységtesztek lefordításához szükséges valamennyi metóduscsonkot, ezzel segít biztosítani minden kódegység megfelelő működését. 
 • Team Foundation Server – Automatizálja és egyszerűsíti a szoftverkészítés folyamatát, hatékony jelentéskészítő eszközökkel; az irányítópultok révén pedig teljes nyomon követhetőséget és a projekt állapotába való valós idejű betekintési lehetőséget biztosít.  
 • Adatbázis fejlesztés – A fejlett üzembe helyezési és változáskezelési eszközök segítségével megkönnyítik az adatbázis és az alkalmazás folyamatos szinkronizálását. 
 • Hibakeresés és Diagnosztika – A Visual Studio 2012 Premium kódelemzési funkciója gyorsan konfigurálható konkrét helyzetekre, vagy kiemelt fontosságú területekre vonatkozó szabályok megadásával. A kódmetrika biztosítja a kód áttekinthetőségét és karbantarthatóságát. 
 • Alkalmazások életcilus-kezelése (ALM) – Az integrált alkalmazáséletciklus-kezelő eszközök segítségével a szervezetek minden szinten hatékonyan együttműködhetnek és kommunikálhatnak, valamint betekintést nyerhetnek a projektek valós állapotába, így kiváló minőségű megoldásokat valósíthatnak meg. 
 • Architektúra és modellezés – Az architektúra böngésző segítségével áttekintheti a meglévő programkódot és a függőségi viszonyokat. A rétegdiagram megkönnyíti az architekturális követelményeknek való megfelelést, és lehetővé teszi az elkészült kódrészek ellenőrzését a diagram alapján. Az Ultimate változat támogatja a programkódhoz kapcsolódó öt leggyakoribb UML-diagram használatát.  
 • Laborkezelés (LAB Management) – Az eszköz olyan tesztlaborkezelést biztosító eszközöket ad, mint például a környezetek létesítése sablonok alapján, a virtuális környezetek létrehozása és megszüntetése, valamint az ellenőrzőpont-környezetek.  
 • Visual Studio 2010 Ultimate MSDN előfizetéssel – Az előző változatok MSDN előfizetéseinek funkciói mellett több órányi Azure számítási időt biztosít, lehetővé teszi a Team Foundation Server elérését a Visual Studio használata nélkül és tartalmazza a Test and Lab Manager tesztelőeszközt is.

 

 

Rendszerkövetelmények

 

 • Windows 7 SP1 (32/64 bites).
 • Windows 8 (32/64 bites).
 • Windows Server 2008 R2 SP1 (64 bites).
 • Windows Server 2012 (64 bites).
 • 1,6 GHz vagy gyorsabb processzor.
 • 1 GB RAM memória (1.5 GB virtuális gép esetén).
 • 10 GB szabad merevlemezterület.
 • 1024x768 vagy nagyobb képernyőfelbontás.

 

 

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.