Nyomtatás

Visual Studio 2012 Test Professional

 

A Visual Studio 2012 Test Professional kifejezetten tesztelők számára készült megoldás. Segítségével egyszerűbbé válik a teszttervezés és a manuális tesztelés. A Test Professional együttműködik a fejlesztőknek szánt Visual Studioval és hatékony közös munkát tesz lehetővé a fejlesztők és a tesztelők között az alkalmazásfejlesztés teljes életciklusa során. A szoftver szerves része a Team Foundation Server platformnak.

A manuális teszteléshez az újonnan kifejlesztett kezelőfelület útmutatást nyújt a tesztelés különböző fázisaiban, továbbá lehetővé teszi a fontos információk programhibákhoz történő hozzáadását is. Az új IntelliTrace funkció segítségével a „nem reprodukálható” típusú hibákat egyszerűen küszöbölheti ki. A tesztelők a rendszerinformációkkal részletesen és reprodukálható módon rögzíthetik a hibákat. A tesztelés lépései szekvenciálisan rögzíthetők, majd ugyanúgy lejátszhatók és megállíthatók, mintha a tesztelő manuálisan hajtotta volna végre a tesztelés lépéseit.

A Visual Studio 2012 Test Professionallal beágyazási lehetőségeket tartalmazó tesztterveket, tesztcsomagokat és teszteseteket hozhat létre, majd a teszteket rendszerezheti is.

 

Fontosabb tulajdonságok

 

 • Tesztelőeszközök – A Visual Studio 2012 Test Professional integrált tesztelési funkciói: tesztesetkezelés, manuális tesztelés, manuális tesztek rögzítése és lejátszása, valamint a laborkezelés konfigurálása minden esetben minőségi programkód készítést tesz lehetővé.
 • Laborkezelés (LAB Management) – A megoldás olyan tesztlaborkezelést biztosító eszközöket biztosít, mint például a környezetek létesítése sablonok alapján, a virtuális környezetek létrehozása és megszüntetése, valamint az ellenőrzőpont-környezetek.
 • Alkalmazások életcilus-kezelése (ALM) – A Visual Studio Test Professional 2012 integrált alkalmazáséletciklus-kezelő eszközei megkönnyítik a szervezetek számára, hogy minden szinten hatékonyan működjenek együtt és kommunikáljanak, valamint betekintést nyerjenek a projektek valós állapotába.
 • Team Foundation Server – Automatizálja és egyszerűsíti a szoftverkészítés folyamatát, hatékony jelentéskészítő eszközökkel; az irányítópultok révén pedig teljes nyomon követhetőséget és a projekt állapotába való betekintési lehetőséget biztosít. 
 • MSDN előfizetés – Számos szoftverlicencet biztosít fejlesztési és tesztelési célokra, amelyek révén szinte minden olyan Microsoft-termékhez hozzájuthat, amely a korszerű alkalmazások megvalósításához szükséges. Az előfizetés képzési, támogatási lehetőségekre is kiterjed, valamint alapvető fontosságú információk elérhetőségét is biztosítja.

 

A Visual Studio 2012 Test Professional termék használatához Visual Studio 2012 Team Foundation Server szükséges!

 

Rendszerkövetelmények

 

 • Windows 7 SP1 (32/64 bites).
 • Windows 8 (32/64 bites).
 • Windows Server 2008 R2 SP1 (64 bites).
 • Windows Server 2012 (64 bites).
 • 1,6 GHz vagy gyorsabb processzor.
 • 1 GB RAM memória (1.5 GB virtuális gép esetén).
 • 10 GB szabad merevlemezterület.
 • 1024x768 vagy nagyobb képernyőfelbontás.

 

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.