Nyomtatás

Visual Studio 2012 Premium

 

A Microsoft Visual Studio 2012 Premium átfogó fejlesztői eszközkészletet kínál, amely megkönnyíti az alkalmazások elkészítésének feladatát. A hatékony kódolási, hibakeresési, adatbázis-kezelő és tesztelési eszközökkel az egyénileg dolgozó fejlesztők és a fejlesztőcsapatok is egyaránt jól méretezhető, kiváló minőségű megoldásokat készíthetnek.

A kódegységtesztek és a programozott UI-tesztek segítségével az eszköz képes automatikus teszteket készíteni a webes és a Windows-alapú alkalmazásokhoz. Az adott tesztek felhasználási aránya mellett megadható a használt kliensek és hálózati hozzáférések típusa is, így például a modemes hozzáférés is szimulálható.

A Visual Studio 2012 Premium kódlefedettség-mérő eszközzel az elvégzett tesztek a teljes programkódot lefedik. A teszthatás-elemzési funkció javaslatot tesz a kód megváltoztatása után ismét végrehajtható tesztek körére, ami elősegíti a kód pontosabb ellenőrzését és a tesztek számát is csökkenti. A kódelemző eszközökkel könnyebbé válik a gyakori kódolási hibák kiszűrése a végleges kódból.

A Visual Studio 2012 Premium tesztadatok előállítására alkalmas funkciója segítségével a tesztadatbázist feltöltheti az adatbázis sémájának megfelelő, a tényleges üzem során használt adatokhoz hasonló jellegű, ám a tényleges adatoktól eltérő tesztadatokkal.

 

Fontosabb tulajdonságok

 

 • Integrált fejlesztői környezet (IDE) – A Visual Studio Premium 2012 több monitor használatát is támogatja, így tetszőlegesen rendezheti és kezelheti a munkaterületét. A vizuális tervezőeszközök segítségével a legújabb platformokra készíthet megoldásokat. 
 • Fejlesztési platformok támogatása – Egyszerű vagy összetett projekt munkája során egyetlen integrált fejlesztői környezeten belül, számos különböző platformon valósíthatja meg elképzeléseit és terveit. 
 • Tesztelőeszközök – A Visual Studio 2012 Premium integrált fejlesztői környezete kódegység tesztelési lehetőséget is tartalmaz, amely képes előállítani a kódegységtesztek lefordításához szükséges valamennyi metóduscsonkot, ezzel segít biztosítani minden kódegység megfelelő működését. 
 • Team Foundation Server – Automatizálja és egyszerűsíti a szoftverkészítés folyamatát, hatékony jelentéskészítő eszközökkel; az irányítópultok révén pedig teljes nyomon követhetőséget és a projekt állapotába való valós idejű betekintési lehetőséget biztosít.  
 • Adatbázis fejlesztés – A fejlett üzembe helyezési és változáskezelési eszközök segítségével megkönnyítik az adatbázis és az alkalmazás folyamatos szinkronizálását. 
 • Hibakeresés és Diagnosztika – A Visual Studio 2012 Premium kódelemzési funkciója gyorsan konfigurálható konkrét helyzetekre, vagy kiemelt fontosságú területekre vonatkozó szabályok megadásával. A kódmetrika biztosítja a kód áttekinthetőségét és karbantarthatóságát. 
 • Alkalmazások életcilus-kezelése (ALM) – Az integált alkalmazáséletciklus-kezelő eszközök segítségével a szervezetek minden szinten hatékonyan együttműködhetnek és kommunikálhatnak, valamint betekintést nyerhetnek a projektek valós állapotába, így kiváló minőségű megoldásokat valósíthatnak meg.
 • Visual Studio 2012 Premium MSDN előfizetéssel – Az előfizetéssel elérhetővé válnak a Microsoft alapplatformok legfrissebb és korábbi változatai. Az operációs rendszereket, az adatbázis-kezelő szoftvereket, az Office programcsomagot, a SharePoint Servert és az MS Dynamics termékeket egyaránt tartalmazza az előfizetés. Továbbá technikai támogatásokat, Windows Azure programot, e-tanfolyamokat, az Expression Studiot valamint az új verziók azonnali elérését is garantálja.

 

Rendszerkövetelmények

 

 • Windows 7 SP1 (32/64 bites).
 • Windows 8 (32/64 bites).
 • Windows Server 2008 R2 SP1 (64 bites).
 • Windows Server 2012 (64 bites).
 • 1,6 GHz vagy gyorsabb processzor.
 • 1 GB RAM memória (1.5 GB virtuális gép esetén).
 • 10 GB szabad merevlemezterület.
 • 1024x768 vagy nagyobb képernyőfelbontás.

 

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.