Nyomtatás

Visual Studio 2012

 

Visual Studio 2012

 

A Microsoft Visual Studio 2012 megkönnyíti az egyedi szoftvermegoldások elkészítését, tesztelését és üzembe helyezését. Tökéletes megoldás az architektúra és a programkód létrehozására, vizuális tervezésre, a kód és az alkalmazások tesztelésére, valamint teljes projekt kezelésére szolgáló termékeket foglal magában.

A Visual Studio és a .NET-keretrendszer világszerte megbízható eszközül szolgál az üzleti vállalkozások számára az ügyféligényeknek megfelelő megoldások létrehozásához.

 

 

A Visual Studio 2012 termékcsalád az alábbi szoftvereket tartalmazza:

 

Visual Studio 2012 Test Professional:                   Visual Studio 2012 Professional:                            Visual Studio 2012 Premium:

            VisualStudio2012 Test Professional Doboz                                                   VisualStudio2012 Pro Doboz                                                   Visual Studio Premium Doboz 

 

Visual Studio 2012 Ultimate:                      Visual Studio 2012 Team Foundation Server:       

             VisualStudio2012 Ultimate Doboz                                                  VisualStudio2012 Team Foundation Server Doboz                                       

 

A Visual Studio Test Professional - Professional - Premium - Ultimate összehasonlító táblázatát ide és ide kattintva tekintheti meg.

   

 

MSDN Előfizetések

 

Az MSDN előfizetés segítségével a Visual Studio legfrissebb változata mellett szinte minden Microsoft-termékhez hozzájuthat. Alapvetően tervezési, fejlesztési, tesztelési és prezentációs lehetőséget biztosít annak a fejlesztő számára, akinek a nevére szól az előfizetés. A szoftverek mellett további szolgáltatásokat is igénybe vehetnek a felhasználók: Adott számú technikai támogatási esetek; MSDN fórumok, magazinok, kiadványok, tudásbázisok, e-oktatások, hírlevelek, MSDN Library és egyéb online kommunikációs szolgáltatások elérése; a Windows Azure platform; Szoftverfrissítések a megjelenő legfrissebb változatokra; Downgrade jog a szoftverek régebbi változataira. Az előfizetés 2 éves időtartamú, amely a lejárta előtt meghosszabbítható (Az MSDN Essentials 1 éves előfizetés).

 

  • Az MSDN előfizetés szintjétől függően a Microsoft-szoftverek elérése és telepítése korlátlan számú gépre az alkalmazások fejlesztése, tervezése, tesztelése és bemutatása céljából.
  • Az előfizetés magában foglalja a Visual Studio 2012 Team Foundation Servert.
  • Webalkalmazások és szolgáltatások fejlesztése a Windows Azure platformra.
  • Microsoft termékek kibocsátás előtti (beta), a legújabb és a korábbi kiadásainak elérése.
  • E-oktatások, tanfolyamok, tudásbázisok, és folyóiratok.
  • Támogatási esetek, forumok és az Online Concierge szolgáltatáshoz való hozzáférés.
  • További esetleges kedvezmények aktuális oktatásokra, hardver vagy szoftverbeszerzésekre.

 

MSDN előfizetések összehasonlítását ide kattintva nézheti meg.

Ide kattintva megtekintheti, hogy az egyes előfizetések, mely alkalmazásokat, szoftvereket tartalmazzák. (forrás: http://msdn.microsoft.com )

 

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.