Nyomtatás

Project 2013

A Microsoft Project 2013 Standard biztosítja a felhasználók számára a projekt ütemezések kézbentartását. Az újonnan fejlesztett Ütemterv nézet megkönnyíti a fontos időpontok és határidők megtekintését és megosztását.

A Microsoft Fluent kezelőfelülettel hatékonyabban dolgozhat: az új grafikus menü és a már ismerős felhasználói környezet biztosítja a projektek tervezéséhez és kezeléséhez szükséges eszközöket.

Az új Microsoft Office Backstage nézettel a projektadatait egy kattintással megoszthatja, kinyomtathatja és közzéteheti. A fejlett másolási és beillesztési funkciókkal a formázást megtartva oszthatja meg az információkat más Microsoft Office 2013 alkalmazásokkal.

Minden oszlophoz könnyen elérhető szűrőfunkció tartozik, ezzel elősegítve a gyors keresést és elemzést. A Tevékenységvizsgálónak köszönhetően időben fedezheti fel az ütemezéssel kapcsolatos problémákat és hatékonyan meg is oldhatja azokat. Az ütemtervet gyorsan elektronikus levélbe, bemutatóba vagy bármilyen más dokumentumba másolhatja az eredeti formátum megőrzésével.

A Microsoft Project 2013 Professional a Standard változat összes funkcióján felül olyan kifinomult szolgáltatásokat is tartalmaz, melyek az összetett, bonyolult projektek és programok kezelésére is alkalmasak.

Az erőforrásnézetben közérthetően, egyszerűen jelenítheti meg az erőforrásokat és a hozzárendeléseket. A Project Professionalban a program vizuálisan jelzi a lehetséges problémákat, így munka közben is javíthatja az erőforrásokat.

Projektütemterveket hozhat létre a SharePoint Foundation 2013 feladatlisták konvertálásával, és amennyiben azt közzéteszi a csapatának tagjai frissíthetik a feladatok állapotát, az automatikus szinkronizálással pedig közvetlenül a projekttervek is frissíthetők.

A Microsoft Project 2013 Server segítségével összegyűjtheti az elengedhetetlen adatokat és információkat az elemzések és jelentések elvégzéséhez, a projektvezetés megkönnyítéséhez, a piacra dobás felgyorsításához és a minőség növeléséhez. A Project Server 2013 a SharePoint Server 2013 alapjaira épült, amely minden munkatípus rögzítésére tökéletes, az egyszerűbb feladatoktól a komplex, bonyolult projektekig és programokig.

A projektdöntések könnyebb meghozatala érdekében vizuális kezelőfelületek segítségével objektív módon rangsorolhatja az üzleti ösztönzőket. A projektjeit hatékonyan több dimenzió szerint rangsorolhatja és úgy választhatja ki a tökéletes projektportfoliót, hogy közben megfelel a költségvetési és egyéb korlátozó feltételeknek.

A Project Server 2013-el az ütemterveket online üzemmódban is egyszerűen elkészítheti. A manuális ütemezéssel a feladatokat az éppen meglévő információk alapján ütemezheti, de választhatja az automatikus ütemezést is, ebben az esetben a program számítja ki az időtartamokat és a dátumokat.

A projektek ütemezésekor, akár száznál is több tevékenységet hozhat létre és egy tevékenységhez több erőforrást is rendelhet.

A program együttműködik az Exchange Server-rel, amely eredményeképpen a projekttevékenységei megjelenhetnek és frissülhetnek az Outlook programban. A tevékenységek a projektek szerint csoportosítva, Outlook-feladatként jelennek meg.

A projektvezetők a projektengedélyek használatával meghatározhatják a projektek megtekintésére és módosítására jogosultak csoportját. A felhasználók szükség esetén egyszerűen kijelölhetik a helyetteseiket.

 

A Microsoft Project 2013 változatai:

  • Project Standard 2013
  • Project Professional 2013
  • Project Server 2013

A Project Standard és Professional változat összehasonlító táblázatát ide kattintva tekintheti meg.

 

*Nem tartalmazza egyik Office 2013 csomag sem. A termék csak külön vásárolható meg.

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.