Nyomtatás

Office 2013 Professional Plus

 

A Microsoft Office 2013 Professional Plus programcsomag a legteljesebb csomag. Lehetővé teszi, hogy munkatársai szinte bárhonnan végezhessék munkájukat és a csoporttagok egy időben hozhassanak létre és szerkeszthessenek dokumentumokat. A Word 2013 segítségével kreatív dokumentumokat, hírleveleket, jelentéseket készíthet. Árnyékokat, tükröződéseket és háromdimenziós effektusokat illeszthet be a szöveges anyagaiba.

Excel 2013 a költségvetések kidolgozására és nyomon követésére szolgál, melyben az értékgörbék, szeletelők valamint háromdimenziós diagramok és grafikonok az adatok egyszerű bemutatását teszik lehetővé.

Az Outlook 2013 levelezési, naptár- és feladatlista eszközeivel online kapcsolatban lehet kollégáival, beosztottaival és a projektek kezelését egyszerűbbé, gyorsabbá teheti.

Az Office Professional Plus 2013 része az Outlook with Business Contact Manager ügyfélkapcsolat kezelési szolgáltatás, amellyel a projekthez kapcsolódó összes dokumentum, számolótábla és más információ a névjegyek tárolási helyéről követhető nyomon.

OneNote 2013 jegyzetfüzet segítségével az anyagokat, videoklipeket, hangfájlokat és egyéb dokumentumokat gyorsan és egyszerűen gyűjtheti össze.

PowerPoint 2013-al professzionális bemutatókat, előadásokat készíthet, melyeket fényképekkel, hangfájlokkal és videoklipekkel tehet még emlékezetesebbé.

Publisher 2013 segítségével hirdetéseket, levelezőlapokat, brosúrákat, testreszabott e-maileket és professzionális marketinganyagokat hozhat létre egyszerűen.

Access 2013 segítségével könnyen kereshet, üzleti és az ügyfelekkel kapcsolatos adataiból, adatbázisából.

InfoPatch 2013 használatával haladó szintű elektronikus űrlapokat készíthetünk.

 

A csomag az alábbiakat tartalmazza

 

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.