Nyomtatás

Office 2013 Professional

 

A Microsoft Office 2013 Professional programcsomag tartalmazza mindazon szoftvereket és támogatási lehetőségeket, amelyekre szüksége lehet egy hatékony cég irányításához és fejlődéséhez.

Az Outlook 2013 levelezési, naptár- és feladatlista eszközeivel online kapcsolatban lehet kollégáival, beosztottaival és a projektek kezelését egyszerűbbé, gyorsabbá teheti.

Word 2013 segítségével kreatív dokumentumokat, hírleveleket, jelentéseket készíthet. Árnyékokat, tükröződéseket és háromdimenziós effektusokat illeszthet be szöveges anyagaiba.

Excel 2013-al a költségvetését hatékonyan dolgozhatja ki és követheti nyomon. Értékgörbék, szeletelők valamint a háromdimenziós diagramok és grafikonok segítségével az adatokat egyszerűen mutathatja be és elemezheti.

OneNote 2013 jegyzetfüzet segítségével az anyagokat, videoklipeket, hangfájlokat és egyéb dokumentumokat gyűjtheti össze gyorsan és egyszerűen.

PowerPoint 2013-al professzionális bemutatókat, előadásokat készíthet, melyeket fényképekkel, hangfájlokkal és videoklipekkel tehet még emlékezetesebbé.

Publisher 2013 segítségével hirdetéseket, levelezőlapokat, brosúrákat, testreszabott e-maileket és professzionális marketinganyagokat hozhat létre egyszerűen.

Access 2013 segítségével könnyen kereshet, üzleti és az ügyfelekkel kapcsolatos adataiból, adatbázisából.

 

A csomag az alábbiakat tartalmazza:

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.