Nyomtatás

Access 2013

 

A Microsoft Access 2013 alkalmazással a lehető leghatékonyabban használhatja adatait és az új webes adatbázisok segítségével megnöveli annak használhatóságát a könnyebb nyomon követéssel, jelentéskészítéssel és megosztással.

A beépített sablonok és az újra felhasználható összetevők segítségével egyszerűen, gyorsan és szaktudás nélkül készíthet adatbázisokat. A meglévő adatbázisokból professzionális, információ-gazdag űrlapokat és jelentéseket hozhat létre.

A új Microsoft Office Backstage nézetből kezelheti az adatbázisokat és egyszerűen valamint gyorsan megtalálhatja, testreszabhatja egy központi helyen az adatbáziseszközöket. A felújított Makrótervezővel könnyebben adhat alaplogikát az adatbázisokhoz, az IntelliSense alkalmazással pedig jelentősen leegyszerűsödik a képletek és kifejezések megírása, ezzel csökkentve a hibalehetőségek számát és a hatékonyabb adatbázis kiépítését.

Számos külső forrásból is importálhat és csatolhat adatokat úgymint az Excel, az SQL Server, az Outlook vagy más egyéb alkalmazás, továbbá e-mailen is gyűjthet, frissíthet adatokat.

A Microsoft SharePoint Server 2013 új Access Services szolgáltatása segítségével az adatbázisokat weben is közzéteheti, majd megnyithatja, böngészheti és módosíthatja.

 

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.