Nyomtatás

Office 365

 

Mi a felhő?

A „felhő” a szervezeten kívül üzemeltetett internetes informatikai szolgáltatások. A felhőalapú szolgáltatások igénybevételekor az informatikai infrastruktúra nem a használó tulajdonában van (hanem a telephelyén kívül), egy harmadik fél kezeli (üzemelteti) ahelyett, hogy a felhasználó egy kiszolgálót üzemeltetne a vállalkozásában.


Az Office 365 segítségével a Microsoft kiszolgálóin tárolhat adatokat, végeztethet számításokat, illetve tárolhat és távolról kezelhet szoftvereket. Mivel ez az infrastruktúra online, más szóval „a felhőben” található, gyakorlatilag bárhonnan elérhető – számítógépről, táblagépről, okostelefonról vagy más, internetkapcsolattal rendelkező eszközről.

 

A felhőalapú megoldások előnyei

 • Méretezhetőség - Csak olyan mértékben kerül felhasználásra a szolgáltatás, amire a vállalatának ténylegesen szüksége van. A méretezhetőségből következik a kedvezőbb bekerülési költség is, hiszen a szolgáltatás skálázható, csupán a szükséges felhasználószámra kell megvennie a szolgáltatást (pay-per-use).
 • Hardverek - Kedvezőbb megoldás, mivel az igénybe vett szoftverek és adatok nem az Ön szerverein, vagy számítógépein futnak.
 • Frissítések- Az újonnan kiadott frissítések, patchek, verziók azonnal rendelkezésére állnak, nem szükséges külön szoftverfrissítést vásárolnia.
 • Adatbiztonság - A felhő szolgáltatásokat az adatok biztonsági másolata, valamint 99.9%-os rendelkezésre állás biztosítása jellemzi.
 • Bárhonnan elérhető - A felhőszolgáltatások szinte bármikor, bárhonnan elérhetőek.

 

Mi az Office 365?

Az Office 365 olyan előfizetéses csomagokat jelent, amelyek biztosítják az Office-alkalmazásokat, illetve egyéb, az interneten keresztül használható hatékonyságnövelő megoldások - "felhő" alapú szolgáltatások - elérését, mint például Lync-alapú webkonferencia-eszközök vagy a cégeknek szolgáltatott Exchange Online levelezőrendszer.

A legtöbb Office 365-csomag a legújabb Office 2013-alkalmazások asztali változatait is tartalmazza, ezeket a felhasználók több számítógépre és eszközre telepíthetik. A csak online Office 365-csomagok kiváló választást jelenthetnek bizonyos üzleti igények esetén, és kompatibilisek az Office legújabb verziójának asztali változataival, valamint az Office 2010, az Office 2011 for Mac és az Office 2008 for Mac programcsomaggal is.

Az összes Office 365-csomag térítéses, havi vagy éves előfizetéssel használható.

 

Melyek az Office 365 előnyei, főbb tulajdonságai?

 • Bárhol elérhető - Az Office szinte minden eszközön (Windows 7/8.1 rendszerű PC, Mac, valamint táblagép és okostelefonokra optimalizált változata) használható online vagy offline módban.
 • Együttműködés - Többszemélyes HD-videokonferenciák a Lync használatával, képernyőmegosztás és együttműködés valós idejű jegyzeteléssel. Csapatok és projektek egyszerű kezelése. Dokumentumok, fájlok egyszerű megosztása (SkyDrive). Az Office 365 integrált közösségi funkciókkal webhelyeket, dokumentumokat és beszélgetéseket is nyomon követheti.
 • Összes szolgáltatás központi felügyelete - Egyszerűsített központi felületen kezelhetőek a felhasználók. Kártevőkkel és levélszeméttel szembeni védelem a teljes szervezetre néhány kattintással beállítható.
 • Gyors, kényelmes telepítés az asztali számítógépeken - Az alkalmazások folyamatos átvitellel is telepíthetők az Office 365 szolgáltatásból, így pillanatokon belül használhatóak. Az új Office a korábbi verziókkal párhuzamosan is futtatható.
 • Üzletfolytonosság - Adatok biztonsági másolata, valamint pénzügyileg garantált 99.9%-os rendelkezésre állás és informatikai szintű telefonos támogatás nyújtása.
 • Legújabb technológia - Az Office 365 előfizetéses felhőszolgáltatással mindig az alkalmazások legújabb verzióit használhatja.
 • Alacsony induló költségek - Az Office 365 nem igényel hardverberuházást, vagyis a legújabb nagyvállalati eszközöket veheti igénybe szerverek vásárlása és karbantartása nélkül.
 • Felhasználónkénti licencek - Az igény szerint vásárolható felhasználónkénti licencek rugalmas beszerzést tesznek lehetővé. Egyszerűbb licenc nyilvántartást biztosít, illetve a felhasználók több eszközön is használhatják a szolgáltatásokat.

 

Office 365 csomagok

 

Miben tudunk Önnek segíteni?

     • Az igények alapján tanácsot adunk és kiválasztjuk az Önnek legmegfelelőbb Office 365 csomagot.
     • Teljeskörűen támogatjuk az üzembehelyezési folyamatokat.
     • Támogatjuk a régi adatok, levelek migrálását.
     • Segítünk a később felmerülő problémák kezelésében. 

  

Az Office 365 szolgáltatásokkal kapcsolatban forduljon minősített kereskedő kollégáinkhoz a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát." style="font-size: 14px;">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy egyéb elérhetőségeink valamelyikén.

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.