Nyomtatás

Egyéb Microsoft Szerverek

 

Microsoft SharePoint Server 2013

 

A Microsoft SharePoint Server 2013 a Windows Server webes csoportmunka platformja, amely az Office termékekkel szorosan integrálódva segíti a felhasználók információ- és dokumentumkezeléssel kapcsolatos munkáját. Tökéletes megoldás nagyvállalatok és internetes tartalomkezelő webhelyek igényeinek kielégítésére.

A továbbfejlesztett felhasználói felületen a fontos parancsokat és eszközöket egy közös helyen érheti el. Munkatársaival hatékonyabb közös munkát végezhet, hiszen a PowerPoint és Word dokumentumokon akár egyszerre is dolgozhatnak, valamint egyszerűbben kezelheti a találkozóit és értekezleteit a közös naptárfunkciók segítségével.

Az új Microsoft SharePoint Workspace 2013 alkalmazással kapcsolat nélküli módban is elérheti a SharePoint-alapú webhelyeket és felületeket, majd szinkronizálhatja a módosításokat.
A wiki-, csoportwebhelyek és blogok segítségével hatékonyabban oszthatja meg információit másokkal. A felügyelt metaadatok szolgáltatással több SharePoint webhelyen is kezelheti az osztályozó rendszereket és a metaadatokat.

Az új házirend- és rekordkezelési szolgáltatásokkal egyszerűbb a rekordkezelés. A fejlettebb webtartalom-kezelési szolgáltatásokkal könnyebb a saját webhely létrehozása és kezelése. Gyorsabb és részletesebb keresési lehetőségek a SharePoint Server 2013-ben.

Az Excel Services, a PerformancePoint-szolgáltatások és az Üzleti kapcsolatszolgáltatások alkalmazás továbbfejlesztett funkcióinak köszönhetően a SharePoint Server 2013 a korábbiaknál hatékonyabb üzletiintelligencia-szolgáltatásokat biztosít.
A PerformancePoint-szolgáltatások programmal egyszerűbben figyelhető és elemezhető a teljesítmény célkitűzésekhez viszonyított alakulása, és megalapozottabb üzleti döntéseket lehet hozni.

 

A Microsoft SharePoint Server 2013: Foundation, Standard és Enterprise változatban érhető el a felhasználók számára. Itt megtekintheti a változatok összehasonlítását.

 

 

 

Microsoft BizTalk Server 2013

 

A Microsoft BizTalk Server 2013 üzleti folyamatkezelő megoldás segítségével a vállalatok automatizálhatják és optimalizálhatják folyamataikat. A szerver magában foglalja azokat az eszközöket, amellyel a folyamatok egyszerűen tervezhetők, fejleszthetők, bevezethetők, és menedzselhetők. Integrált menedzsment eszközök, Web szolgáltatások támogatása valamint üzleti aktivitást követő portált is tartalmaz. A szerver számos beépített adaptert foglal magába, amely megoldja a vállalatok régebbi rendszereinek illetve üzleti alkalmazásainak az összekötését.

 

 • Új és továbbfejlesztett életciklus-kezelési alkalmazások és funkciók a fejlesztőcsapatok számára.
 • Vállalati alkalmazások könnyebb integrálása.
 • Egyszerűbb megoldás kezelhetőség az IT-szakembereknek.
 • Felhő technológia támogatása. Felhő szolgáltatásként is elérhető megoldás.
 • Branch - Standard - Enterprise verziókban érhető el.
 • Core alapú licencelés.

 

 

 

 

Microsoft Lync Server 2013

 

A Microsoft Lync Server 2013 egy egyesített valósidejű kommunikációs ügyfélprogram, melyben csevegés, azonnali üzenetküldés, fájl megosztások, értekezletek és hang- valamint videó hívások segítik a hatékony közös munkát. Egyszerűbbé teheti a munkatársakkal való együttműködést akár otthonról is. A Lync 2013 együttműködik többek között az Active Directoryval, Exchange Serverrel és SharePointal is.

 

 • Kapcsolattartás kollégákkal vagy ügyfelekkel, bárhonnan és bármikor.
 • Kommunikáció közvetlenül az Office és a SharePoint rendszerből.
 • Konferenciabeszélgetések létrehozása, lebonyolítása.
 • Hatékonyabb együttműködés a munkatársakkal.

 

A Microsoft Lync Server 2013 Standard és Enterprise változatban érhető el.

 

 

 

Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010

 

A Microsoft Forefront Unified Access Gateway 2010 a Microsoft Internet Application Gateway 2007 utódja a biztonságos távelérés segítségére. Webes alkalmazás publikáló és konfiguráló eszköz, amely elsősorban egy összetett portál formájában teszi elérhetővé a szervezet erőforrásait, illetve szolgáltatásait, amelyre összetett és részletes házirendeket és feltételeket konfigurálhatnak a rendszerüzemeltetők.
Az új fejlesztéseknek és a Direct Access VPN-helyettesítő technológiának köszönhetően a program önállóan képes elvégezni az IPv4-IPv6 fordítást, így a távoli felhasználók biztonságosan csatlakozhatnak a belső hálózat megzavarása nélkül.

 

Direct Access funkciók:

 

 • Folyamatos, transzparens, biztonságos kapcsolat bármely tartományi kliens számára.
 • Nem szükséges manuális kapcsolat a vállalati hálózathoz, mindez teljesen automatikus és észrevétlen.
 • Lehetővé válik a folyamatos, helytől független távmunka.
 • Házirend-alapú hozzáférési szabályok definiálása.
 • Vállalaton belüli és kívüli gépekre is lehetővé válik az azonnali és folyamatos távfelügyelet az üzemeltetők számára.

unified access gateway directaccess

 

 

 

Microsoft Forefront Identity Manager 2010

 

A Microsoft Forefront Identity Manager 2010 egy központi azonosság- és hozzáférés kezelés kielégítésére szolgáló megoldás, az Identity Lifecycle Manager 2007 utódja. Az új funkciók és fejlesztések segítségével csökkenthető az informatikai üzemeltetők terhei, melyek a központosított szabályrendszer kezelést, az automatizált felhasználó kezelést, a csoportmunka-támogatást és a tanúsítványkezelést kívánja egyszerűbbé tenni.
A megoldás az Active Directory teljes körű támogatása mellett a beépített kapcsolati objektumoknak köszönhetően más címtárakkal és alkalmazásokkal is kompatibilis.

 

Fontosabb tulajdonságok, újdonságok

 

 • Központosított szabályrendszer kezelés.
 • Automatizált felhasználó kezelés - felhasználói jelszavak, adatok és fiókok kezelése.
 • Tanúsítványkezelés.
 • Csoportmunka-támogatás.

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.