Nyomtatás

Exchange Server 2013

 

A Microsoft Exchange Server 2013 olyan funkciókat kínál, amelyek egyszerűbbé teszik a rendszergazdai feladatokat, elősegítik a vállalati információátvitel védelmét, és hatékonyabban elégítik ki a felhasználók megnövekedett üzleti mobilitás iránti igényét. A szoftver az üzembe helyezési lehetőségek legszélesebb választéka mellett információszivárgás elleni integrált védelmet és fejlett megfelelőségi funkciókat is kínál.

Az Exchange Server 2013 biztosítja a szükséges rugalmasságot a rendszerek egyedi igényeinek megfelelően történő üzembe helyezéséhez, valamint egyszerű megoldást kínálnak arra, hogy az e-mailek folyamatosan a felhasználók rendelkezésére állhassanak. A szoftver használatával bármely platformról, webböngészőből és eszközről egyszerűen és biztonságosan hozzáférhet e-mailjeihez, hangposta-üzeneteihez, valamint azonnali és egyéb üzeneteihez.

Az új rendszer segítségével a felhasználók a hangposta üzeneteiket közvetlenül az elektronikus postafiókjukban fogadhatják és az e-mailekkel megegyező módon az Office Outlook és az Outlook Web Access segítségével kezelhetik.

Az új e-mail archiválási és adatmegőrzési funkciókkal, mint például a részletesen szabályozható, több postaládára kiterjedő keresés segítségével a vállalat adatai ellenőrizhetőbbé, a felhasználók postaládákkal végzett mindennapi munkája pedig gördülékenyebbé válik. A központilag felügyelt adat-ellenőrzési funkciók pedig megkönnyítik a vállalati kommunikáció védelmét így lehetővé válik az e-mail üzenetek hatékonyabb elfogása, cenzúrázása, titkosítása és blokkolása.

 

A Microsoft Exchange Server 2013: Standard és Enterprise változatban érhető el

 

  • A Standard változat 5 mailbox adatbázisok létrehozását támogatja.
  • Az Enterprise változat támogatja a 100 mailbox adatbázisok létrehozását. Közepes- és nagyvállalatok számára alkalmas megoldás.

 

 

A Microsoft Exchange Server 2013 fontosabb újdonságait ide kattintva, a Standard és Enterprise változatainak összehasonlítását pedig itt tekintheti meg.

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.