Nyomtatás

Microsoft Dynamics

 

A Microsoft Dynamics olyan kiforrott és könnyen kezelhető vállalatirányítási (ERP – Enterprise Resource Planning) és ügyfélkapcsolat-kezelő (CRM - Customer Relationship Management) rendszer megoldásokat kínál, amelyek számtalan üzleti igény kielégítésére alkalmasak. A vállalat munkatársainak magabiztos döntési lehetőségeket biztosítanak a fontosabb üzleti kérdésekben. A Microsoft Dynamics megoldások a Microsoft szoftvereihez hasonlóan, összehangoltan és integrálva működnek, amely megkönnyíti a rendszer bevezetését és csökkenti az új megoldások alkalmazásával járó kockázatokat. A megoldásokkal automatizálható, korszerűsíthető és csökkenthető a pénzügyekkel és az üzleti intelligenciával kapcsolatos folyamatok.

 

A Microsoft Dynamics rendszerek:

 

  • Könnyen irányítható megoldások, amelyek a Microsoft szoftverek már jól megszokott kezelőfelületét biztosítja, valamint együttműködik a többi Microsoft megoldásokkal (Office -Windows operációs rendszerek - SQL Server – Visual Studio).
  • A vállalatok dolgozói szerepkörökre osztva alakíthatják ki a felhasználói környezetüket, testreszabható az egyes személyekre, és munkakörökre. Ezzel szabályozhatja bizalmas információkat elérő személyek körét is.
  • Az alkalmazásokat helyben, vagy akár a felhőben is üzemeltethetik, ezzel könnyítve a vállalati infrastruktúra gazdaságosabbá tételét.
  • Használatával olyan információk birtokába juthat, amely a teljes vállalati szervezetre kiterjedő, megalapozott döntések meghozatalára teszik képessé, illetve elősegítik a változásokra való gyors reagálást.
  • Egyetlen megoldással láthatja el és automatizálhatja a pénzügyi irányítási feladatokat, a költségek ellenőrzését és kezelését, a jelentéskészítést és elemzést, a vállalaton belüli együttműködést, valamint a szabályozási előírások betartásának támogatását.

 

Microsoft Dynamics megoldások:

 

 

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.