Nyomtatás

Jogi Információk

 

A BERGHOLZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. honlapja oldalainak megtekintésével Ön elfogadja az alább meghatározott feltételeket.

 

A BERGHOLZ Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (Továbbiakban: Bergholz Kft.) honlapján megjelenő név, logó, tájékoztató, információs anyag, dokumentum szerzői jogvédelem alá tartozik. A Bergholz Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, másolni, tárolni, kinyomtatni, vagy azokat nyilvánosság számára hozzáférhetővé tenni.

 

A honlap oldalain megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás, vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik. A megadott információk, adatok valódiságáért, esetleges pontatlanságáért, hibáiért, módosulásáért, illetve az azokból eredő esetleges félreértésekért, károkért felelősséget nem vállalunk. Részletes felvilágosításért kérjük, keressen fel minket annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetőek legyenek.

 

A Bergholz Kft. kizárja a felelősséget azon károkért, amelyek a honlap használatával kapcsolatosak, a honlap oldalainak nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarából, információ továbbítási késedelemből, vírusból vagy más, rosszindulatú kódból, vagy az adatátviteli út hibájából keletkeznek. A Bergholz Kft.-t nem terheli felelősség olyan, harmadik személy által létrehozott vagy közzétett anyagokért, információkért, amelyek a Bergholz Kft. honlapjához kapcsolódnak.

 

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.