Nyomtatás

Bemutatjuk az Adobe Creative Cloud előfizetéses modellt

Az Adobe Creative Suite 6-os változat kereskedelmi forgalomban történő megjelenésével a gyártó bejelentette az új előfizetéses modelljüket is, az Adobe Creative Cloud-ot. A Creative Cloud előfizetők számára letölthetővé és használhatóvá válik az összes CS6 termék. A felhő technológiát tárolóeszközként használhatják, valamint megoszthatják a dokumentumait az eszközök között.

 

Az 1 éves előfizetés magában foglalja:

  • Adobe Creative Suite 6 Master Collection (Photoshop Extended, Illustrator, InDesign, Acrobat Pro, Flash Professional, Flash Builder, Dreamweaver, Fireworks, Adobe Premiere Pro, Prelude, SpeedGrade, After Effects, Audition, Bridge, Adobe Story, Device Central, Media Encoder),
  • Adobe Muse és Adobe Edge,
  • Újonnan megjelenő Adobe szoftverek,
  • Verziófrissítések, javítások, patchek,
  • Egyszerű telepítés és adminisztráció a webes felületen keresztül.

Az Adobe Creative Cloud költséghatékony megoldás hiszen az új verziók megjelenésekor ingyen frissíthetik meglévő szoftvereiket, így mindig az aktuális kiadást használhatják.

Az előfizetés egy webes felületen keresztül azonnali hozzáférést biztosít a szoftverekhez, amelyeket egyszerűen, vállalati környezetben telepíthetnek a felhasználók. A felhő technológiát tárolóeszközként is használhatják, illetve a meglévő eszközeik között megoszthatják a dokumentumaikat is.

További kérdések esetén, valamint árajánlatkérésével forduljon kereskedőinkhez a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a további elérhetőségeink valamelyikén.

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.