Nyomtatás

Adobe Creative Cloud hírek

 

Az Adobe Creative Cloud for Teams szolgáltatás segítségével a felhasználók az Adobe Creative Suite termékei mellett egyéb hasznos funkciókat is igénybe vehetnek a munkájuk során. A Creative Cloud szolgáltatásra előfizetők egy webes felületen keresztül letölthetik és telepíthetik az Adobe Creative Suite összes alkalmazásait, illetve a két új HTML5-alapú terméket, az Adobe Edge és az Adobe Muse, valamint az Adobe kreatív táblagépalkalmazásait is.

A felhasználók mobilalkalmazásokat készíthetnek és tehetnek közzé az Android és iOS áruházakban, illetve hozzáférhetnek a megjelenő frissítésekhez, javításokhoz, beta változatokhoz és a legújabb szolgáltatásokhoz.

Az Adobe Touch Apps alkalmazásokkal (Adobe Photoshop Touch - Photoshop táblagépes változata; Ideas - egyszerű rajzoló, szerkesztő megoldás; Collage - ötletek menedzselése, montázsok készítése, szöveges és rajzolt megjegyzések beillesztése; Debut - prezentációs és fájlkezelő megoldás; Proto - weboldalak felépítésének megtervezése. A tervek a Muse, Edge, vagy Dreamweaver asztali alkalmazásokban valósíthatóak meg; Kuler - Színkezelő és szerkesztő alkalmazás) táblagépekre készíthetünk kreatív megoldásokat, például webhelyeket és mobilalkalmazásokat, képeket szerkeszthetünk, vagy vázlatokat és tablókat hozhatunk létre, melyeket könnyen prezentálhatunk is munkatársaink, ügyfeleink felé.

Lehetőség van arra is, hogy a felhőben tagonként 100 GB-nyi adatot tároljunk, melyeket bárhonnan elérhetünk és egyszerűen megoszthatunk.

Az Adobe Creative Cloud for Teams olyan szervezetek számára előnyös, amelyek a legújabb kreatív technológiák mellett alacsony belépési költségen meg szeretnék vásárolni az Adobe Creative Suite szoftvert is. 

Az Adobe Creative Cloud for Teams előfizetések esetén a felhasználó személye az admin consolon visszavonható és kiadható más személynek. Az Adobe Creative Cloud Individual előfizetésnél erre nincs lehetőség, ott a vásárláskori e-mail cím a licenctől elválaszthatatlan.

 

Adobe Creative Cloud for Teams Single App

Az Adobe Creative Cloud for Teams Single App abban az esetben ideális megoldás egy csapat számára, amennyiben nem az összes Adobe termékre, hanem csupán azok közül egyetlen szoftverre van szükségük.

Az alábbi programokra fizethető elő önálló alkalmazásként:

 • Adobe Photoshop CC
 • Adobe Illustrator CC
 • Adobe InDesign CC
 • Adobe Dreamweaver CC
 • Adobe Premiere Pro CC
 • Adobe After Effects CC
 • Adobe Flash Professional CC
 • Adobe Audition CC
 • Adobe SpeedGrade CC
 • Adobe Prelude CC
 • Adobe InCopy CC
 • Adobe Muse CC
 • Adobe Edge Animate CC
 • Adobe Edge Inspect CC

 

Az előfizetés a szoftver használati jogosultsága mellett, 20 GB online tároló helyet biztosít az Adobe felhőben, fájlmegosztásra és csapatmunka elősegítésére. Elérést a kiválasztott asztali alkalmazás mindenkori legfrissebb változatához és későbbi frissítéseihez. Állandó online elérés az adminisztrációs felülethez (admin console), ahol központilag kezelhető a csapat összes rendelése és az évforduló. A Behance ProSite szolgáltatás segítségével pedig munkáit online teheti közzé ügyfelei, munkatársai számára.

 

További információkért tekintse meg honlapunk vonatkozó oldalait vagy forduljon hozzánk közvetlenül a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.