Nyomtatás

Megérkezett az ESET Mobile Security for Android legújabb verziója

 

Az ESET, a vezető proaktív védelmet kínáló biztonságtechnológiai vállalat bemutatta teljesen átalakított ESET Mobile Security for Android szoftverét. A következő generációs mobil termék továbbfejlesztett vírusvédelmi motorral, adathalászat elleni védelemmel és teljesen újratervezett felhasználói felülettel áll a felhasználók rendelkezésére. Az ESET Mobile Security for Android lehetővé teszi az Android operációs rendszerrel futó okostelefonok és táblagépek legmagasabb szintű védelmét mind a fizikai mind a digitális világból érkező fenyegetések ellen.

 

ESET Mobile Security for Android V2 újdonságai:

  • Továbbfejlesztett védelem és ellenőrzés – Az ESET Mobile Security egyike azon kevés, Androidra fejlesztett mobilbiztonsági terméknek, mely olyan magas szintű vírusvédelmi motorral rendelkezik, amely képes olyan ismert vagy ismeretlen fenyegetéseket is azonosítani, mint például az Android operációs rendszerben nemrég felfedezett Master Key sebezhetőség. Az új verzióban javult az alkalmazás védelme és teljesítménye a választható ellenőrzési opcióknak (quick/smart/deep – gyors/optimalizált/alapos) és az ütemezett és a háttérben futó ellenőrzés-funkciónak köszönhetően.
  • Vadonatúj felhasználói felület – Az ESET Mobile Security for Android megújult kezelői felülete észleli, ha az alkalmazást táblagépre telepítik így az eszköz elforgatásakor a grafikus felület is elfordul.
  • SMS-ek és hívások idő- és csoport alapú tiltása - SMS-eket és bejövő hívásokat tud letiltani meghatározott feladóktól és időpontokban.
  • Alkalmazások auditálása – Az új ESET Mobile Security for Android kategóriákba rendezve mutatja az eszközre telepített alkalmazások listáját. Ezzel kiszűrheti és ellenőrözheti az olyan gyanús programokat, amik hozzáférhetnek fizetős szolgáltatásokhoz, lekövethetik a fizikai helyzetét, hozzáférhetnek adataihoz vagy akár üzeneteihez.
  • Adathalászat elleni védelem és beépített USSD kontrol funkció - Védelmet nyújt olyan káros weboldalak ellen, amelyeknek a célja, az olyan érzékeny adatok eltulajdonítása, mint a bankszámlaszámok, hitelkártyaszámok, PIN kódok vagy felhasználónevek és jelszavak.
  • Ingyenes és prémium termékverzió a Google Play webshopban - Az új termékverzióból elérhető ingyenes változat, amely azonban korlátozott funkciókkal működik. Az ingyenes verzióhoz aktiválható egy 30 napos próbalicenc mely segítségével egy hónapig a prémium verzió összes funkciója használható. A Google Play-en letölthető változat egyébként hosszútávon is ingyenesen használható, természetesen ez a verzió mellőzi a prémium funkciókat.

 

Az ESET Mobile Security for Android szoftver célja, hogy maximalizálja a felhasználók internetezési élményét mobil eszközeiken, még a kevésbé biztonságos helyeken is. A mobilfelhasználók az ESET legmagasabb szintű védelmét élvezhetik akkor is, ha az Interneten böngésznek, vagy publikus Wi-Fi hálózathoz csatlakoznak, ha a közösségi oldalakat használják, vagy épp készülékükön keresztül vásárolnak.

(Forrás: ESET)

További információkért, árakért forduljon hozzánk bizalommal a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy további elérhetőségeink valamelyikén.

 

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.