Nyomtatás

Ősszel érkezik az új Microsoft Dynamics CRM

 

A Microsoft Dyanimcs CRM következő verziójának megjelenése 2013 őszére várható.

A Microsoft Dynamics CRM online és telepített verzióban egyaránt elérhető rendszer teljesen új élményt nyújt az értékesítés, marketing és ügyfélkapcsolati oldalon dolgozóknak is. Az új verzió számos különböző eszközön elérhető lesz, a felhasználók pedig gyorsabb és folyékonyabb munkafolyamatot fognak látni, amelyben minden, a munkához fontos információt megtalálnak, így könnyebben beleláthatnak az ügyfelek igényeibe. A Microsoft Dynamics CRM egyéb tulajdonságok mellett a továbbfejlesztett közösségi alkalmazások használatára is lehetőséget nyújt.

  • Csatlakozási lehetőség a MarketingPilothoz -A Microsoft marketing-automatizálási megoldása termékek, büdzsék és források menedzselését, marketingkampányok kivitelezését és mérését teszi lehetővé, amelyek segítségével kiegyensúlyozott ügyfélélmény nyújtható a digitális és közösségi csatornákon. Emellett hozzájárul ahhoz, hogy a vállalkozások megismerjék ügyfeleik digitális lábnyomát, és azt leaddé konvertálják, ami közvetlenül az értékesítési rendszerbe kerül.
  • Az üzleti folyamat kiválósága - Ennek révén a felhasználók az ügyfeleik igényeit figyelembe véve megváltoztathatják az üzleti folyamatokat (értékesítés, szolgáltatások, stb.), és az elvárásaiknak megfelelő élményt nyújthatnak számukra.
  • Új, eredmény-vezérelt felhasználói felület - Segít abban, hogy leadből könnyedén és eddig nem tapasztalt gyorsasággal váljon vásárlás. Egyúttal arra is képessé teszi a szervezeteket, hogy a változó piaci környezetben is gyorsak lehessenek.
  • Közvetlen Lync és Skype-kapcsolat - A felhasználók valós időben kommunikálhatnak ügyfeleikkel és közösségeikkel, így nem csak több információt tudnak számukra átadni, de személyesebb és tartósabb kapcsolatot is képesek velük kialakítani.
  • Új, iPadra, Androidra és Windows 8 táblagépekre szánt mobil ügyfél-alkalmazások
  • A felhasználók együttműködhetnek egymással és megoszthatják tapasztalataikat a Yammeren keresztül

(Forrás: Microsoft)

További információkért forduljon hozzánk bizalommal a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.