Nyomtatás

Windows Server 2012 R2 bejelentés

 

A Microsoft Windows Server 2012 R2 az elődjéhez hasonlóan szintén négy verzióban lesz elérhető: Foundation; Essentials; Standard; Datacenter

A Windows Server 2012 R2 Foundation a legkisebb cégeknek szánt változat, kizárólag egy processzorra licencelődik.

Az Essentials legfeljebb 25 PC-vel rendelkező szervezeteknek ideális megoldás. A Standard és Datacenter verziókkal ellentétben CAL-ok (Client Access Licence) nem kellenek hozzá, viszont funkcióiban is korlátozottak.

A Windows Server 2012 R2 két fő kiadása a Standard és a Datacenter verzió, mindkettő ugyanolyan hardveres feltételekkel és azonos funkcionalitásokkal rendelkezik és mindkettőhöz szükséges CAL is.
Az egyetlen fontos különbség a virtualizációs jogokhoz fűződik: míg a Standard kiadás maximum két virtuális gépben futhat, a Datacenter kiadás esetében ilyen megkötés nincs. A licencfeltételek szerint mindkét kiadás tartalmaz még egy host licencet is, ezt a futó példányt azonban kizárólag a VM-ek futtatására és menedzselésére lehet felhasználni, üzleti alkalmazás nem futhat rajta. A Windows Server 2012 R2 Standard és a Datacenter foglalatpáronként licencelődik.

Élő Software Assurance (SA - Frissítési garancia) esetén a Windows Server 2012 R2 verzióra történő átállás ingyenesen megvalósítható.
A korábbi Windows Serverhez megvásárolt CAL-okat továbbra is használhatók maradnak az R2-vel is.

További információkért, illetve árajánlatért forduljon hozzánk bizalommal a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy további elérhetőségeinken.

 

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.