Nyomtatás

Megjelent az ESET Endpoint Security for Android

Megjelent az ESET Endpoint Security legújabb, Androidos készülékekre telepíthető változata vállalati felhasználók számára. A megoldás biztosítja a legelterjedtebb operációs rendszerrel futó okostelefonok és táblagépek legmagasabb szintű védelmét.

 

 
Díjnyertes technológiájának idén 25. születésnapját ünneplő vezető proaktív biztonságtechnológiai vállalat, az ESET bemutatta Android alapú mobil biztonsági termékét, az ESET Endpoint Security for Android szoftvert, melyet kifejezetten a mai, modern vállalati környezetek igényéhez igazodva fejlesztettek ki. Az új megoldás tartalmazza a korábbi ESET Mobile Security Business Edition verziójának összes népszerű megoldását, kibővítve az ESET Remote Administrator és az ESET USSD Control funkcióival. Emellett magában foglalja a Lopásvédelem funkciót is, melynek segítségével lokalizálni lehet az eltűnt telefonokat, és a távlezárás segítségével megakadályozható, hogy privát vagy céges adatokhoz (pl. levelezőszerverhez, vállalati infrastruktúrához) jogosulatlanul hozzáférjenek. A mobil eszközről távolról törölhetőek az adatok, a telefonszámok és az üzenetek.

Az ESET Endpoint Security for Android az ESET távmenedzsment szoftveréhez, azaz a Remote Administrator-hoz kapcsolódva lehetővé teszi a vállalat IT rendszergazdáinak, hogy ellenőrizhessék az alkalmazottak által használt okostelefonokat, on-demand vizsgálatot futtathassanak, valamint áttekinthessék a biztonsági beállításokat és rendszerinformációkat. Mindezek mellett természetesen rendelkezik hagyományos Mobile Security tulajdonságokkal is, mint az SMS/MMS spamszűrő és a hívásblokkolás. Minden androidos eszköz, legyen az okostelefon, tablet, e-olvasó vagy egyéb eszköz tökéletes biztonságban van az ESET Endpoint Security for Android alkalmazás használatával.

A termék további fontos része az ESET USSD Control, mely lehetővé teszi a potenciálisan rosszindulatú vezérlőadatok (USSD kódok) ellenőrzését az automatikus végrehajtás előtt. Az eszköz emellett még megnyitás előtt blokkolja a rosszindulatú weboldalakat is. Az ESET USSD Control így az androidos telefonon tárolt összes adatot és tartalmat biztonságosan kezeli.

 

Az ESET Mobile Security forAndroid legfontosabb tulajdonságai:

  • ESET Remote Administrator támogatás
  • ESET USSD Control
  • Egyedülálló viselkedés-alapú érzékelés
  • Lopásvédelem
  • SMS/MMS Antispam
  • Hívásblokkolás
  • Rendszergazda kapcsolatok
  • Biztonsági audit beépített feladatkezelővel
  • Új felhasználói felület
  • Eltávolítás elleni védelem

 

További információkért forduljon hozzánk bizalommal a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.