Nyomtatás

Bejelentették az Adobe Photoshop Elements 11 és az Adobe Premiere Elements 11 szoftvereket

Az Adobe bejelentette az Adobe Photoshop Elements 11 és az Adobe Premiere Elements 11 szoftvereket, a világhíres fénykép- és videoszerkesztő szoftverek legújabb verzióit.

PEPE11 boxshot 3in shadow

A Photoshop Elements 11 fényképszerkesztéshez,- rendszerezéshez és megosztáshoz nyújt teljes körű megoldást, a Premiere Elements 11 használatával pedig könnyen adhat professzionális megjelenést a házilag elékszített videóinak.

Az Adobe bejelentette az Adobe Photoshop Elements 11 és az Adobe Premiere Elements 11 szoftvereket, a világhíres fénykép- és videoszerkesztő szoftverek legújabb verzióit.

PEPE11 boxshot 3in shadow

A Photoshop Elements 11 fényképszerkesztéshez,- rendszerezéshez és megosztáshoz nyújt teljes körű megoldást, a Premiere Elements 11 használatával pedig könnyen adhat professzionális megjelenést a házilag elékszített videóinak.

 

Photoshop Elements 11 újdonságai 

  • Teljesen megújult, a Photoshoppal azonos motorra épült felhasználói felület, amely egyszerűen kezelhető, gyors, irányított és szakértői szerkesztési módok.
  • Fényképek egyszerűen rendszerezhetőek a rajtuk szereplő személyek, helyek, események szerint (Google Maps).
  • Az új irányított szerkesztéssel egyszerűen készíthetők professzionális effektusok, mint például a miniatúraeffektus, a szélek sötétítése, vagy a sötét és világos tónusú képek készítése.
  • Comic, Graphic Novel és Pen & Ink nevű új szűrők segítségével professzionális ábrákká változtatják a fényképeket.
  • Képek egyszerű megosztása többek között e-mailben, YouTube-on, Facebook-on is.

 

Premiere Elements 11 újdonságai

  • Teljesen felújított felhasználói felület a Photoshop Elements 11 számos frissítését tartalmazza.
  • A továbbfejlesztett effektusok, átmenetek, témák, címek, lemezmenük, professzionális effektusok és hangok segítségével lenyűgöző videókat készíthet.
  • Filmslooks használatával egyszerűen alkalmazhatja a mozgást lassító vagy gyorsító effektusokat, csúszkával vezérelheti a színválasztást, egyszerűen integrálhatja a keveréseket, valamint gyors módosításokat végezhet az előre megadott gyorsbeállításokkal.

 

A termékeket külön-külön és kedvezményesen egy csomagban is megvásárolhatják a felhasználók Windows és Mac operációs rendszerre egyaránt.

További információkért látogassa meg honlapunk vonatkozó oldalait (itt), vagy forduljon hozzánk bizalommal a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.