Nyomtatás

Letölthető a Visual Studio 2012 végleges változata

A Microsoft a Windows 8 operációs rendszer végleges kiadásának elérhetővé tételével egyidőben letölthetővé vált a Visual Studio fejlesztőeszköz legújabb változata is. A Visual Studio 2012 egy teljesen átalakított felhasználói felülettel, .NET 4.5 támogatással, és a Windows 8 új WinRT API-jára épülő alkalmazások készítésének lehetőségével érkezik a fejlesztők számára.

VisualStudio2012

A Microsoft a Windows 8 operációs rendszer végleges kiadásának elérhetővé tételével egyidőben letölthetővé vált a Visual Studio fejlesztőeszköz legújabb változata is. A Visual Studio 2012 egy teljesen átalakított felhasználói felülettel, .NET 4.5 támogatással, és a Windows 8 új WinRT API-jára épülő alkalmazások készítésének lehetőségével érkezik a fejlesztők számára.

VisualStudio2012 

A felsoroltakon felül további újdonság lesz a webes technológiák erősebb támogatása, a C++11 szabvány ismerete, valamint az aszinkron futó kódok írásának elősegítése.

Az új Visual Studio 2012-t szeptember 12-én egy nagyszabású online konferencián fogják bejelenteni és kiadni a felhasználók számára.

Addig is attól függően, hogy az ügyfél milyen kapcsolatban áll a Microsofttal, különböző változatokat érhetnek el, a TechNet és MSDN előfizetők a Professional változatot is elérhetik, a többi felhasználó pedig az ingyenes Express kiadások, valalmint a fizetős verziók próbaváltozatait tölthetik le.

Az új Visual Studio 2012 megjelenéséhez kapcsolódóan a Microsoft frissítette az Office-alkalmazások integrálására használható Office Developer Tools kiegészítést és a Windows Azure SDK-t is.

 

A Visual Studio 2012 Express változatát az alábbi linkre kattintva töltheti le: http://www.microsoft.com/visualstudio/11/en-us/downloads

További információkért és árajánlatért kérje szakértőink segítségét a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

 

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.