Nyomtatás

Adobe Creative Cloud hírek

 

Az Adobe Creative Cloud for Teams szolgáltatás segítségével a felhasználók az Adobe Creative Suite termékei mellett egyéb hasznos funkciókat is igénybe vehetnek a munkájuk során. A Creative Cloud szolgáltatásra előfizetők egy webes felületen keresztül letölthetik és telepíthetik az Adobe Creative Suite összes alkalmazásait, illetve a két új HTML5-alapú terméket, az Adobe Edge és az Adobe Muse, valamint az Adobe kreatív táblagépalkalmazásait is.

Nyomtatás

Megérkezett az ESET Mobile Security for Android legújabb verziója

 

Az ESET, a vezető proaktív védelmet kínáló biztonságtechnológiai vállalat bemutatta teljesen átalakított ESET Mobile Security for Android szoftverét. A következő generációs mobil termék továbbfejlesztett vírusvédelmi motorral, adathalászat elleni védelemmel és teljesen újratervezett felhasználói felülettel áll a felhasználók rendelkezésére. Az ESET Mobile Security for Android lehetővé teszi az Android operációs rendszerrel futó okostelefonok és táblagépek legmagasabb szintű védelmét mind a fizikai mind a digitális világból érkező fenyegetések ellen.

Nyomtatás

Elérhető a Windows 8.1 próbaverziója

 

A San Francisco-i Build konferencián Steve Ballmer hivatalosan is bemutatta az új Microsoft Windows 8.1-et.

A Windows 8.1 ingyenes kiegészítő a Windows 8 operációs rendszerhez. Célja a felhasználói visszajelzések alapján a hibák és hiányosságok javítása, pótlása. A Microsoft tájékoztatása alapján már elérhetővé tette az operációsrendszer-frissítés próbaverzióját az érdeklődők számára.

Nyomtatás

Adobe Photoshop Lightroom 5 beta

Megjelent az Adobe Photoshop Lightroom 5 nyilvános bétája. A Lightroom tökéletes megoldás a fotósok folyamatosan növekvő digitális képgyűjteményeinek karbantartására. Segítségével a nyers képekből kreatív alkotásokat készíthetnek, mialatt megmarad annak tökéletes minősége.

Nyomtatás

Megszűnnek az Adobe dobozos termékei

Az Adobe bejelentette, hogy 2013. április 30-val megszünteti a Creative Suite és az Acrobat termékek dobozos változatainak értékesítését.
2013. május 1-től tehát csak licencelt változatban és a nemrégiben megjelent Creative Cloud felhőmegoldásként lehet az Adobe szoftvereit megvásárolni.

Licenc esetében a szoftvert elektronikusan töltheti le a felhasználó és a licenclapon szereplő sorozatszámmal aktiválhatja.

A Creative Cloud szolgáltatás is egyfajta licenc megoldás, de ki lett bővítve az összes Adobe Creative Suite szoftverrel, illetve előfizetéses rendszerben lehet beszerezni.

Nyomtatás

Új ESET virusvédelmi megoldások

Az ESET bejelentette a legújabb Windows rendszerre szánt biztonsági szoftvereit, az ESET Smart Security 6-ot és az ESET NOD32 Antivirus 6-ot.

A szoftverek hatodik generációja biztonságos Facebook használatot tesz lehetővé a Social Media Scanner segítségével és továbbfejlesztett védelmi modulokat tartalmaz teljes Windows 8 kompatibilitás mellett.

Nyomtatás

A Bergholz Kft. az ESET minősített partnere lett

 

01 green

 

Az ESET Technical Certification vizsgasorozat célja, hogy a viszonteladó partnerek megszerezzék az ESET által kibocsájtott nemzetközi tanúsítványt, amely igazolja, hogy az ESET termékeivel kapcsolatban szakértő tudással rendelkeznek. A Bergholz Kft. a vizsgasorozat keretein belül szerezte meg a Client Security Administrator minősítést.

Célunk, hogy a folyamatosan bővülő ügyfél igényeket egyre szélesebb körben tudjuk kielégíteni és komplex megoldásokat nyújthassuk meglévő és leendő ügyfeleinknek egyaránt.

Az ESET termékeiről további információkat honlapunkon olvashat.

 

Nyomtatás

Az Adobe bejelentette a Creative Cloud Teams csomagot

Az Adobe 2012. december 11.-én bejelentette a Creative Cloud Teams csomagot. Immáron nem csak magánszemélyek vásárolhatják meg előfizetéses konstrukcióban az Adobe professzionális grafikai szoftvereit, hanem a vállalatok számára is elérhetővé vált.

A bejelentéssel együtt frissült az Adobe Photoshop CS6 is, amely ezentúl nem támogatja a Windows XP operációs rendszert.

Nyomtatás

Bejelentették a Windows 8 operációs rendszert

Mától hazánkban is hivatalosan elérhető a Microsoft Windows 8 operációs rendszer.

"Október 26-ától mind az üzleti, mind a lakossági felhasználók megtapasztalhatják, hogy mit nyújt számukra a Windows 8: egy szép, könnyen kezelhető felhasználói felületet és a Windows Áruházban található minőségi alkalmazásokat, amelyek több mint ezer, Windows 8-ra optimalizált különféle PC-n és táblagépen érhetők el. Az új Windows egyesíti magában a könnyű hordozhatóságot és az érintőképernyős használatot, miközben a megszokott Windows  munkaasztalról, a desktopról sem kell lemondaniuk a felhasználóknak. Nincs még egy operációs rendszer család, amely asztali gépen, notebookon, táblagépen és mobiltelefonon ugyanazt a rendszert nyújtaná felhasználóinak, fejlesztőinek és üzemeltetőinek."

 

MS Win8 pics

Nyomtatás

Bejelentették az Adobe Photoshop Elements 11 és az Adobe Premiere Elements 11 szoftvereket

Az Adobe bejelentette az Adobe Photoshop Elements 11 és az Adobe Premiere Elements 11 szoftvereket, a világhíres fénykép- és videoszerkesztő szoftverek legújabb verzióit.

PEPE11 boxshot 3in shadow

A Photoshop Elements 11 fényképszerkesztéshez,- rendszerezéshez és megosztáshoz nyújt teljes körű megoldást, a Premiere Elements 11 használatával pedig könnyen adhat professzionális megjelenést a házilag elékszített videóinak.

Nyomtatás

Megszűnik egyes Windows-verziók támogatása

 

2014. április 8-án megszűnik a Windows XP támogatása. A Windows Vista SP1 támogatása 2011. július 12-én, a Windows XP SP2 támogatása pedig 2010. július 13-án ért véget.

Amennyiben a támogatás megszünése után is e rendszerek valamelyikét használja, a továbbiakban a Windows nem kap biztonsági frissítéseket.

Nyomtatás

Letölthető a Visual Studio 2012 végleges változata

A Microsoft a Windows 8 operációs rendszer végleges kiadásának elérhetővé tételével egyidőben letölthetővé vált a Visual Studio fejlesztőeszköz legújabb változata is. A Visual Studio 2012 egy teljesen átalakított felhasználói felülettel, .NET 4.5 támogatással, és a Windows 8 új WinRT API-jára épülő alkalmazások készítésének lehetőségével érkezik a fejlesztők számára.

VisualStudio2012

Nyomtatás

Bemutatjuk az Adobe Creative Cloud előfizetéses modellt

Az Adobe Creative Suite 6-os változat kereskedelmi forgalomban történő megjelenésével a gyártó bejelentette az új előfizetéses modelljüket is, az Adobe Creative Cloud-ot. A Creative Cloud előfizetők számára letölthetővé és használhatóvá válik az összes CS6 termék. A felhő technológiát tárolóeszközként használhatják, valamint megoszthatják a dokumentumait az eszközök között.

 

Nyomtatás

Az Adobe bejelentette az új Creative Suite 6 -ot!

Megújult az Adobe Creative Suite programcsomagja. A CS6-os változat 14 új programot tartalmaz, közöttük az InDesign, Illustrator és a Photoshop is új verzióval kapható a csomagokban.

Az alkalmazásokhoz négyféle módosított csomagban és az Adobe Cloud előfizetésben juthatnak hozzá.

 

Nyomtatás

Windows Server 2012 R2 bejelentés

 

A Microsoft Windows Server 2012 R2 az elődjéhez hasonlóan szintén négy verzióban lesz elérhető: Foundation; Essentials; Standard; Datacenter

Nyomtatás

Új ESET megoldás MS SharePoint Server 2013-ra

 

Az ESET bemutatta legújabb, kifejezetten a Microsoft SharePoint Server 2013 számára kifejlesztett termékét, az ESET Security for Microsoft SharePoint Server-t, amely bármilyen méretű üzleti vállalkozás adatbázisaiban tárolt bizalmas adatok számára teljes körű és valós idejű védelmet nyújt.

A Microsoft SharePoint Server-re fejlesztett ESET Security megoldás olyan számítógépes fenyegetések ellen nyújt valós idejű védelmet, mint a drive-by letöltések, a rendszer sebezhetőségét kihasználó támadások, vagy fájlrendszert célzó rosszindulatú programok. Az ESET technológiája észrevétlenül biztosítja a megbízható védelmet, így közben a rendszer több erőforrása koncentrálható a szerver létfontosságú feladatainak ellátására.

Nyomtatás

Microsoft Silver partnerek lettünk

A Bergholz Kft. örömmel tájékoztatja meglévő és leendő ügyfeleit, hogy 2013 áprilisában megszerezte a Microsoft Silver Partnerséget (Microsoft Small Business Specialist).

 

              SBS Logo

Nyomtatás

Megérkezett az új Office

"Mától világszerte, így Magyarországon is kereskedelmi forgalomba került a Microsoft Office 365 Otthoni prémium verzió, a lakossági felhasználók számára elérhető Office csomag és felhőszolgáltatás, amely segít rendszert vinni az elfoglalt háztartások, a munka és a magánélet között egyensúlyozó emberek életébe.

Az új szoftvercsomag összesen öt különböző eszközre - PC-re, Windows-t futtató táblagépekre vagy Mac számítógépekre - teszi elérhetővé a legújabb Office-alkalmazásokat, a felhőnek köszönhetően a megszakítás nélküli munkát, valamint 20 GB extra SkyDrive tárhelyet és havi 60 perc Skype hívást, azaz egy háztartás teljes digitális felszereltségét nyújtja."

 

Az Office 365 Otthoni prémium megjelenésével párhuzamosan kereskedelmi forgalomba került a hagyományosan egy PC-re telepíthető, nem előfizetéses rendszerben megvásárolható Office 2013 Otthoni és diákverzió, az Office 2013 Otthoni és kisvállalati verzió és az Office Professional 2013 is.

Nyomtatás

Microsoft Expression változások

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy megszűnik az Expression család Design, Web, és Encoder megoldásai, a Blend pedig szerves része lesz a Visual Studio fejlesztőeszköznek. Az eszközöket egy csomagba fogó Expression Studio értékesítése is befejeződik.  

Nyomtatás

Megjelent az ESET Endpoint Security for Android

Megjelent az ESET Endpoint Security legújabb, Androidos készülékekre telepíthető változata vállalati felhasználók számára. A megoldás biztosítja a legelterjedtebb operációs rendszerrel futó okostelefonok és táblagépek legmagasabb szintű védelmét.

 

Nyomtatás

Megszünnek egyes Microsoft Forefront termékek

2012. december 1.-vel az alábbi Microsoft Forefront termékek kereskedelmi forgalmazása és további fejlesztése szűnt meg:

Nyomtatás

Megérkezett a következő generációs, új felhőszolgáltatásokat tartalmazó Adobe Acrobat XI szoftver

 

Az Adobe a mai napon bejelentette a felhőszolgáltatásokat is biztosító új Acrobat megoldását, az Adobe Acrobat XI -t, amely új és nagy teljesítményű megoldást kínál napjaink összetett dokumentumkezelési kihívásaira.

Acrobat XI Pro

Az iparági szabványnak számító PDF-szoftverben már elérhető a teljeskörű PDF-szerkesztés és a Microsoft PowerPoint formátumba történő exportálás, könnyen kezelhető érintőfelületet biztosít a táblagépeken, valamint új, beépített felhőszolgáltatásokat kínál, beleértve a kifinomult internetes szerződéskötésre kifejlesztett Adobe EchoSign szolgáltatást, valamint az űrlapkészítésre, adatgyűjtésre és -elemzésre szolgáló Adobe FormsCentral szolgáltatást.

 

Az Acrobat XI továbbá olyan funkciókkal támogatja az informatikusokat, mint a zökkenőmentes Microsoft Office- és SharePoint integráció, az egyszerű telepítés, az alkalmazásvirtualizálás és a megbízható alkalmazásbiztonság az alacsonyabb fenntartási költségek és a kiváló befektetésmegtérülés érdekében.            

Nyomtatás

VMware Professional Partnerek lettünk

A Bergholz Kft. a meglévő és leendő ügyfeleinek még professzionálisabb kiszolgálása érdekében megszerezte a virtualizációs technológiában vezető VMware, Professional partneri minősítését.  

VMW 09Q4 LGO PARTNER SOLUTION PROVIDER PRO

 

Nyomtatás

Elérhető a Windows Server 2012!

 

A Microsoft a mai napon bejelentette, hogy mindenki számára elérhetővé vált, immár megvásárolható a Windows Server 2012, valamint letölthető az ingyenes Hyper-V Server 2012.
A tervek szerint a Windows Server 2012, a Windows Azure és a System Center 2012 együtt alkotják majd a Microsoft felhő alapú operációs rendszerét, ami mind a fizikai és virtuális szervereket, mint privát, partner és nyilvános felhőket képes teljeskörűen kiszolgálni, és közöttük átjárhatóságot biztosítani.

Nyomtatás

A Bergholz Kft. az Adobe minősített oktatási viszonteladója

 

A Bergholz Kft. az Adobe minősített oktatási viszonteladója lett, ezzel jogosulttá váltunk, hogy oktatási intézmények számára, valamint tanároknak és diákoknak (Student and Teacher Edition) a különböző licenckonstrukciókban Adobe szoftvereket értékesítsünk.

Certified Reseller Education badge

Nyomtatás

Megjelent a Microsoft SQL Server 2012

A Microsoft bejelentette az adatbázis kezelő szerverének legújabb változatát az SQL Server 2012-t. Az új verzióban változott a licencelési modell és csökkentek az elérhető kiadások száma is.

A Microsoft az SQL Server 2012 licencelési konstrukciójának megújítása mellett számos új szolgáltatással, fejlesztéssel is színesíti a szoftverét.

A jelenlegi kilenc helyett három verzióban érhető el a szoftver. Megszűnik a Datacenter, a Workgroup, és a Standard for Small Business változatok. Helyettük három fizetős: a Standard, a Business Intelligence és az Enterprise változat érhető el.

 

Nyomtatás

Új Mobilbiztonsági megoldások!

Új mobilbiztonsági megoldásokat mutattak be a Barcelonaban zajló Mobilworld Congress 2012 keretein belül.

Az ESET a mobilkészülékek védelmére szánt termékét az ESET Mobile Security for Android-ot jelentette be a felhasználók számára, míg a McAfee az Enterprise Mobility Management 10-et, amely átfogó adat és alkalmazás védelmet nyújtó mobilbiztonsági megoldás. Hatékonyan védi az okostelefonokat és táblaszámítógépeket.
 

Bergholz Kft. - Minden jog fenntartva!
Copyright © 2014 Bergholz Kft.
1115 Budapest, Vahot u. 13.

Tel: +36 (1) 205-36-84

Fax: +36 (1) 205-36-85

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.